Separator

GRATIS DIAGNOSE >>

DOE DE VOCHTTEST »

Bel Gratis : 0800 90012

Niet zomaar een vochtbestrijder

Waterproof Vochtbestrijders hecht veel belang aan kwaliteit. U vindt hieronder wat we dagelijks doen om te garanderen dat uw vochtbestrijdingswerken correct uitgevoerd worden. +20 jaar ervaring en meer dan 2500 tevreden klanten zijn echter het grootste bewijs van onze deskundigheid.

Garanties

30 jaar garantie op opstijgend vocht, 20 jaar op kelders en 10 jaar op aannemingen. Waterdichte garanties die we kunnen bieden dankzij de uitstekende technische kwaliteit van uitvoering en gebruikte materialen.

Reportage VOLT

U zag het misschien ook op TV, de veelbesproken reportage op VOLT het consumentenprogramma. In deze reportage over vochtbestrijders gaat het net om de cowboys die de mensen van alles wijs maken en eigenlijk geen weet hebben van correct vakmanschap, kies daarom een specialist en geen verkoper die u iets probeert te verkopen.

WATERPROOF vochtbestrijders hebben een helpende identiteit en zijn steeds bereid om een correct, en soms wel confronterend, advies te geven. Onze leuze is goede afspraken maken goede klanten, dat kan u ook checken op onze referentiepagina.

Als u het filmpje nog niet zag kijk dan hieronder gauw alvorens je ook een verkeerde keuze hebt gemaakt.

Wij bij WATERPROOF vochtbestrijders hechtten daarom heel veel belang aan de juiste certificatie, het vervolg van bovenstaand filmpje bevestigt dit trouwens, kijk gerust en oordeel zelf.

Onderstaand kan u ervaren welke certificaten WATERPROOF vochtbestrijders allemaal bezit, dit is de enige garantie op een correct uitgevoerde opdracht aan een correcte en verantwoorde prijs.

 

ATG Certificaat

Ons injectieproduct Nanogel, tegen opstijgend vocht, is gekeurd en heeft het ATG certificaat behaald. Dit garandeert de kwaliteit van het injectiemateriaal, meer zelfs. Met een actief concentraat van 82% is het momenteel het beste product op de markt.

Werkwijze

Onze grootste troef is de volledige klantopvolging, van start tot einde heeft u slechts één aanspreekpunt. Dit resulteert steeds in een vlotte samenwerking. Verder hechten we veel belang aan know-how en wederzijds vertrouwen, dat is de basis voor een succesvolle langetermijn samenwerking.

qualibouw_logo

Qualibouw label

We zijn houder van het Qualibouw label voor al onze afdelingen. Dit label wordt jaarlijks vernieuwd en kan enkel verkregen worden na een grondige administratieve, technische en klantenaudit. Een onafhankelijk bewijs dat u beroep doet op vakmensen met de juiste kennis en ervaring.

BEN jij mee? Wij wel!

ikBENmee-button_voor-websiteHeeft u al gehoord van BEN-woningen? BEN staat voor bijna-energieneutraal. BEN-woningen verbruiken zeer weinig energie, die ze bovendien uit groene energiebronnen putten. Vanaf 2021 worden de BEN-normen de standaard voor nieuwbouwwoningen in Vlaanderen, maar ze lonen ook vandaag al. Zo daalt uw energiefactuur gevoelig en ontvangt u mooie premies voor BEN-woningen, een korting op de onroerende voorheffing en bij sommige banken zelfs een voordelig bouwkrediet.

Als u BEN in de praktijk wilt brengen, laat u zich het best bijstaan door een BEN-voorloper. Waterproof is de trotse bezitter van het BEN-label en staat u graag bij om uw woning energievriendelijker te maken!

Meer info vindt u op: https://www.energiesparen.be/BEN

Dienst naverkoop

Als één van de weinige vochtbestrijdingsfirma’s bieden we een vlotte naservice voor al uw vragen, opmerkingen of problemen, volledig in eigen beheer.

Overtuigd van de kwaliteit en het vakmanschap dat wij u bieden? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende diagnose aan »