Separator

GRATIS DIAGNOSE >>

DOE DE VOCHTTEST »

Bel Gratis : 0800 90012

Cruciaal: de juiste diagnose van uw vochtprobleem

De juiste diagnose

Heel wat woningen hebben te kampen met vochtproblemen. Waterproof heeft goed en slecht nieuws. Laten we beginnen met het slechte: water kan catastrofale gevolgen hebben voor je pand. Het goede nieuws is: voor elk vochtprobleem bestaat er een oplossing. Er is echter niet zoiets als dé oplossing die heilzaam is voor alle vochtproblemen. Elk geval is anders en vraagt om een specifieke aanpak. Een juiste diagnose is dan ook uiterst belangrijk.

Oorzaken

Wat kunnen de oorzaken van vochtproblemen zijn?

De lijst is niet volledig, maar de belangrijkste en vaakst voorkomende redenen zijn:

  • Bouwvocht dat nog niet volledig verdwenen is uit wanden, muren en plafonds.
  • Opstijgend vocht uit (kruip)kelders
  • Lekkende leidingen in een muur
  • Gebrek aan verluchting, zeker in badkamers en keukens
  • Insijpelend vocht via daken of doorheen muren.

In sommige gevallen kan je als leek zelf de vinger op de wonde leggen. De praktijk leert ons echter dat een probleem vaak niet alleen staat. Heel dikwijls zien we dat vochtproblemen te wijten zijn aan een combinatie van euvels die meestal enkel vast te stellen zijn door specialisten.

Rapport

Waterproof heeft die experten in huis. Met hun gepaste opleiding, hun tonnen ervaring en de meest geavanceerde apparatuur slagen ze er telkens opnieuw in de oorza(a)k(en) van vochtproblemen te achterhalen. Het resultaat van hun speurtocht gieten ze in een gedetailleerd rapport dat dient als basis voor het oplossen van deze problemen. Wij leggen tot in de puntjes uit waaraan een vochtprobleem te wijten is. Tegelijkertijd geven we je ook meteen de beste oplossing voor dit euvel.

Waterproof is een onafhankelijk bedrijf. Wij werken altijd met materialen die in onze ogen het beste en meest duurzame resultaat bieden. Onze rapporten zijn dan ook niet alleen heel erg compleet maar ook en vooral uiterst objectief. Wij denken steeds aan het belang van de klant: wat is het probleem en hoe kunnen we dat zo goedkoop mogelijk maar vooral zo goed mogelijk oplossen.

Eenheidsworst

Laat je dan ook nooit verleiden door een bedrijf dat, zonder degelijk op zoek te gaan naar de oorzaak van het probleem, altijd hetzelfde voorstelt: “muren injecteren en je probleem is opgelost.” Eenheidsworst die in sommige gevallen de juiste oplossing is, maar al te vaak een onnodige investering blijkt te zijn zonder het gewenste resultaat. Kies steeds voor een onderneming die werkt zoals Waterproof: met degelijke mensen die steeds op zoek gaan naar het probleem en de beste oplossing, ook al is dat niet meteen de goedkoopste. Enkel door op die manier te werken kunnen we u garanderen dat het probleem met slechts één enkele handeling is opgelost en dat u naderhand in gezonde en zorgeloze omstandigheden kunt verder leven.

Uw specialist van Waterproof is slechts één telefoontje of enkele muisklikken verwijderd. Neem vandaag nog contact met hem op voor een vrijblijvend gesprek.