Separator

GRATIS DIAGNOSE >>

DOE DE VOCHTTEST »

Bel Gratis : 0800 90012

De ideale vochtbestrijdingofferte

Offerte, perfect op uw maat

Iedere klant is anders, elk probleem verschillend. Een offerte van Waterproof kan je dan ook het best omschrijven als een uiterst gedetailleerde omschrijving van het probleem, een voorstel voor de beste oplossing voor dit bepaalde euvel en, niet onbelangrijk, het te betalen bedrag met een duidelijke formulering van wat je betaalt. Op die manier vermijd je problemen en kom je als klant niet voor onverwachte onaangename verrassingen te staan.

Compleet

Waterproof streeft naar kwaliteit, en dat start meteen met het opmaken van de offerte. Door hun jarenlange ervaring zijn onze accountmanagers in staat elk probleem te detecteren en te analyseren. Zij stellen de beste oplossing voor en kleven er meteen een eerste prijskaartje aan vast. Later komt een technieker ter plaatse die nog meer in detail gaat. Hij beslist hoeveel van het stucwerk we het best verwijderen en waar we membraam moeten plaatsen. Met al deze gegevens gaat onze offertedienst aan de slag. Het resultaat is een complete offerte en geen nietszeggend bedrag op de rugzijde van een visitekaartje. Wij omschrijven nauwkeurig het probleem, hoe wij het oplossen en welke prijs je daarvoor moet betalen.

Verrassing

De prijs die wij voorstellen is geen richtprijs. Het is de totaalprijs voor het gehele project. Duiken er onverwacht toch bijkomende problemen op? Dan brengen we je hiervan meteen op de hoogte. Verwacht je dus zeker niet aan verrassingen. Of toch, want Waterproof werkt snel en netjes. Voor je het weet zijn we weer weg en is jouw probleem voorgoed van de baan.

All-inclusive

Akkoord, we zijn niet de goedkoopste op de markt. Kwaliteit heeft immers een prijs. Je vergelijkt toch ook niet het prijskaartje van een dure Duitse sportwagen met dat van een Franse middenklasse gezinswagen. Nu, wij hebben niet liever dat je prijzen vergelijkt, dan zal je meteen vaststellen dat ze eigenlijk… niet te vergelijken zijn. Vaak betaal je op een ander immers enkel voor het injecteren van de muur. Tja, dan zit je achteraf natuurlijk wel met een onafgewerkt huis. Onze prijzen daarentegen zijn all-inclusive. Wanneer wij aan een klus beginnen werken we die ook af tot in de puntjes. Op het ogenblik dat onze techniekers je woning verlaten zal je amper merken dat er iets is veranderd. Behalve dat je vochtprobleem is opgelost natuurlijk.

Zit je met vochtproblemen en wil je het grondig laten aanpakken? Vraag dan nu een vrijblijvende diagnose aan!