Separator

GRATIS DIAGNOSE >>

DOE DE VOCHTTEST »

Bel Gratis : 0800 90012

OVER ONS

Waterproof heeft meer dan 20 jaar bouwtechnische ervaring en zijn gespecialiseerd in het analyseren van vocht in de woning?
Onze ervaren medewerkers geven over gans Vlaanderen advies.

Gezond en energiezuinig wonen is een statement voor ons.

Garanties

De unieke troef van Waterproof is de volledige klantopvolging van een project van begin tot einde. U als toekomstige klant heeft zodoende één aanspreekpunt, wat een vlotte en perfecte samenwerking tot gevolg heeft. Onze ‘mission statement’ is gebaseerd op onze know-how en wederzijds vertrouwen, deze heeft als doel een partnership aan te gaan met onze klanten, dit resulteert gegarandeerd in een geslaagde opdracht.

Dankzij onze technische kwaliteit zijn wij in staat om degelijke garantievoorwaarden voor te leggen. Onze partners/fabrikanten maken hier deel van uit en zijn de hoeksteen van deze garanties. Op deze manier zijn wij in staat om iedere klant de beste oplossing voor te stellen. Voor ons is het belangrijk om na de werken verder te bouwen na de feedback van onze klanten. Want uw feedback als klant is voor ons een onontbeerlijk aspect in de zoektocht naar de beste dienstverlening. Wij gaan er prat op dat ons klantenbestand tevens onze referentielijst is.

Werking

In de eerste fase analyseren onze regio-verantwoordelijken de behoeften van de klant. Hierbij gaan zij zeer grondig te werk en zullen nooit zomaar iets voorstellen. Het is belangrijk om in te schatten hoe het gebruik van nieuwe technologieën in de bestaande situaties kunnen worden geïntegreerd. Een diagnose zal steeds uitsluitsel geven van eventuele problemen en dit wordt steeds door onze werfleider bevestigd. Hier wordt dan ook nauwgezet rekening gehouden met uw behoeften en noden.

Voor al onze afdelingen zijn wij houder van het Qualibouw label. Het label is jaarlijks te verlengen en kan enkel na een grondige administratieve, technische en klantenaudit verkregen worden.

Daarom zijn wij de meest betrouwbare partner, een gezond en stabiel bedrijf waar u op kan rekenen voor kwalitatief hoogstaande uitvoering, service en ondersteuning. Wij beschikken tevens over een vlotte na-verkoopdienst bij eventuele vragen, opmerkingen of problemen. Deze dienst is volledig in eigen beheer.

U wilt een betrouwbare partner in vochtbestrijding? Vraag nu een vrijblijvende diagnose aan!