Separator

GRATIS DIAGNOSE >>

DOE DE VOCHTTEST »

Bel Gratis : 0800 90012

Bedankt voor de correcte en snelle service.
Philippe De Ruyver, 2017-02-18
Perfecte match tussen voorgestelde oplossing en uitgevoerde werken. Resultaat mag gezien worden !
Vercammen, 2016-09-17
de firma had hier vroeger reeds werken uitgevoerd met alle lof vandien vandaar onze keuze om opnieuw een beroep te doen op hen voor wat betreft het ventileren van ons huis ook ditmaal correcte afspraken en planning, vriendelijk en bekwaam vakpersoneel, goeie communicatie met de zaakvoerders voor wat betreft het resultaat moeten we nog even wachten firma is een aanrader
cambier ronny, 2016-09-10
Bij deze laat ik u weten dat ik heel tevreden ben over uw werknemer Rudy die heel joviaal in de omgang met de mensen waar hij een werk uitvoert.Hierdoor is er geen enkel probleem te bekennen.Beste dank daarvoor hoogachtend Delanghe Noel.
Delanghe Noel, 2015-05-12
zeer professioneel, vriendelijk, snelle en propere afwerking
Schallier Rudy, 2015-03-03
De werken werden zeer goed uitgevoerd - Rudi is een echte vakman!
Van Speybroeck Michiel, 2014-12-24
zeer tevreden over de uitgevoerde werken,proper werk zeer vriendelijke werkmannen.aan te raden bij iedereen met vochtproblemen
Van Den Meerssche Clement, 2014-07-10
Bruno,

Proficiat voor uw werknemers Rudy en Kevin ! Stipt op tijd en nog nooit zo een propere plakker aan het werk gezien.

Als er nu geen vocht meer opstijgt ziet er mij dat een perfecte job uit. Mooi werk en bijna geen vuil.
Ook gisteravond was alles netjes opgeruimd. Als het goed is mag het ook eens gezegd worden !!

Mvg Jos De Roubaix
Jos De Roubaix, 2014-06-12
Zeer vriendelijke mensen, en goed en proper werk geleverd ! dank
Strubbe Roger, 2013-12-26
Ben zeer tevreden aangaande de werkzaamheden ( vochtbestrijding) die plaatsvond: 1 ste bezoek: vertegenwoordiger, technisch adviseur en uiteindelijk de vakmensen. Voor mij inderdaad ook vrij zeldzaam de correctheid naar planning toe die weliswaar zonder delay gerespecteerd werd. Deze firma alvast een aanrader!!!
De Clercq Bart, 2013-10-27
We zijn tevreden over de gang van zaken bij DTFIX, ze waren op tijd bij elke afspraak en hebben het werk goed en netjes uitgevoerd!
Bongaerts Rik, 2013-10-13
Mooi en proper werk geleverd. Vriendelijk werkvolk. In de toekomst zal ik nog eens aan DTFix denken.
Hoornaert, 2013-10-10
Zeer snel en flexibel team, correcte analyse en behandeling. De behandeling is vorig jaar uitgevoerd en het verschil (na drogen van de nieuwe mooi afgewerkte bezette muren door DT-FIX) is enorm. Hiernaast functioneren de individuele ventilatie systemen zeer goed. Een klein probleem nadien is snel en professioneel opgelost.

DT-FIX heeft van een vochtige stal een mooi, gezond en bewoonbaar huis gemaakt.

Met dank!! Zeker aan te raden.
Janssens Rindert, 2013-10-04
Over het uiteindelijke resultaat kunnen we nu nog weinig zeggen maar ik ben heel positief over de volgende punten : - afspraken werden stipt gehouden - er werd naderhand opgeruimd en opgekuist - de mannen waren heel vriendelijk en heel beleefd. De ploeg verdient een pluim !
Hermans Mireille, 2013-10-04
14 dagen geleden is firma DT-fix bij mij werken komen uitvoeren tegen opstijgend vocht .
Ik moet zeggen dat vanaf het eerste contact ik een goed gevoel had. Zelfs als er achteraf vragen waren was er steeds iemand waar ik terecht kon om een antwoord te bekomen.

Heel vriendelijke, correcte , sociale en bovendien was het werk degelijk en proper gedaan.
Niks op aan te merken.

Een tevreden klant erbij
Van Impe Jurgen, 2013-10-02
Professionele behandeling. Goede analyse. Bereidwillig. Oplossingen zoeken die niet gemakkelijk zijn.
Artois Johan, 2013-09-21
Hartelijk aan de 2 mannen die de kelder voorzien hebben van 2 pompen en van alle voorbereiding voor het gieten van een betonplaat. Naast correct werk waren ze zeer vriendelijk en hebben een probleempje helpen oplossen. Geef ze maar gerust een pluim!
Prudhomme F., 2013-07-05
We zijn heel tevreden over de correctheid van de firma, de uitvoering van de werken. Stipt op tijd, beleefde, discrete en vriendelijke werkmannen! Proper werk geleverd. Eerst vragen de werkmannen de goedkeuring voor ze iets doen, echt top! Zeker aan te raden!!
Diet, 2013-05-08
Ben tevreden over de uitgevoerde werken. Afspraken werden perfect opgevolgd.
Brondeel Kurt, 2013-04-26
Wij zijn heel tevreden over DT-Fix. Onze kelder was op anderhalve dag waterdicht. De werkmannen waren heel vriendelijk en stipt. Een aanrader! 22.04.2013
Lissens Kristien, 2013-04-22
De werken werden proper en goed uitgevoerd, vriendelijk personeel dat alle te betreden plaatsen met beschermfolie bedekte en na de werken alles verwijderde en proper achterliet. Wij zullen zeker positief advies geven en verder vertellen over jullie geleverde werk. Wij hebben ook de vochtbestrijding laten uitvoeren,deze werd even correct en proper uitgevoerd en er werd ook een goede uitleg over gegeven en we kregen ook enkele nuttige tips.
Van Hoeydonck Alfons, 2013-04-09
Zeer tevreden bij de uitvoering van de werken injectie van de muren met RDS70.Rudy en Steven hebben dit zeer goed gedaan en waren vriendelijk. Door hun waakzaamheid (boren van 500-600 gaten voor de injectie van het product), werd er geen enkele leiding(water,electriciteit of gas) geraakt. En nu maar hopen op een goed resultaat Groetjes,
Vincent Nathalie, 2013-03-28
De werken zijn correct en zeer goed uitgevoerd door het bekwame personeel. waarvoor hartelijk dank. Van Ranst Hubert
Van Ranst Hubert, 2013-03-16
Niettegenstaande de moeilijke omstandigheden (koud, rond het vriespunt) werd het werk goed en correct uitgevoerd. De vooropgestelde termijn werd dus gehaald. Stukadoor Rudi was niet te beroerd om een paar uurkes langer te werken zodat hij zijn deadline haalde wat ik apprecieerde. En het eindresultaat is prachtig, heel gladde en egale muren! Waarvoor dank
Houttekier Rudi, 2013-02-22
Afgesproken uur, werken en netheid alles was uitstekend.
Op de afgesproken datum en uur aanwezig.
Zal zeker deze firma aanbevelen ik duim voor het anti vocht, als het net zo goed werkt als die twee werkers gedaan hebben kan dit geen probleem zijn,

Mvg Robert
Van Veer Robert, 2013-02-15
Behandeling laten uitvoeren door opstijgend vocht. Betreft de werken ben ik zeer tevreden. Vriendelijke werkmannen. Mooi uitgevoerd en afgewerkt. Hopelijk komt het probleem niet meer terug! Maar dit zullen we pas zien na verloop van tijd Men zegt altijd: 3de keer goede keer. Aangezien de 1ste firma niet bekwaam genoeg was is hopelijk de 2de firma wel de juiste
Clement Nils, 2012-12-20
Klantentevredenheid is belangrijk! Ook wij zijn super tevreden over de werken die thuis reeds uitgevoerd zijn. Om 7uur \'s morgens hebben weinig mensen een smile op hun gezicht, voor de medewerkers van DF Fix is dit geen enkel probleem! Tot nu toe geen enkel probleem gehad, hoop op een vlotte afwerking.Nogmaals bedankt.
Ela, 2012-11-26
Bekuipen van kelder-garagemuren met hydraulische mortel prima uitgevoerd. Zeer tevreden over het uitzicht! De toekomst zal uitwijzen of de ruimte nu droog blijft, maar heb er goede hoop op. Felicitaties aan Youssef en Pol voor hun professionele aanpak, snelle afwerking en voor hun vriendelijke gedienstigheid. Geef ze zeker wat opslag ...
Magis Guido, 2012-11-22
Uw werknemer was stipt op tijd bij ons aan de deur. Heeft alle werkzaamheden uitgevoerd zoals beschreven in de overeenkomst. Hij heeft wat langer moeten werken om de bepleistering deftig te laten drogen en effen te trekken. Maar hij heeft er echt zijn werk van gemaakt Chapeau een zeer zeer goede stielman. U mag hem van ons feleciteren met zijn uitgevoerde werk. Bedankt alvast voor het geleverde werk. groeten Johan en antoinette de Staercke- Vandenbroucke
De Staercke Johan, 2012-10-03
De uitvoerder van het werk is heel zorgvuldig te werk gegaan en ruimde alles op, stofzuigde en sopte zelfs de gang! Nog nooit meegemaakt, geweldig. Als de uitwerking van het anti-vocht net zo goed werkt...:-) .
Voorsteegh Ineke, 2012-10-03
Proper en mooie werk geleverd
Cousyn Jean Paul, 2012-08-14
SUPER Alles perfect verlopen! eerlijke aannemers. Moesten alle aanemers zo zijn, zou verbouwen een stuk makkelijker maken! Ik raad ze aan iedereen aan!
Arfeuille Mirko, 2012-06-15
Mooi, proper afgewerkt. Vriendelijke mensen. Eerste indruk is heel goed.
Kellaert Wim, 2012-05-16
ik kan de firma aan iedereen aanbevelen het was allemaal correct van de eerst afspraak tot en met de uitvoering.
Vander Beken Roderick, 2012-04-24
Vriendelijke werkmannen.De werken zijn ook goed uitgevooerd.Achteraf werd ook alles goed opgekuist en opgeveegd. Ook de prijs zoals die werd overeengekomen bleef ongewijzigd (dit heb ik al eens anders meegemaakt) en dit ondanks er meerdere zakken tekort waren en die nog moesten aangevoerd worden...Chapeau. Doe zo voort DT-FIix
Seye Rudy, 2012-04-01
Zeer tevreden van al de medewerkers die ik gesproken heb!
Vermeire Erwin, 2012-03-04
De ploeg heeft een paar weken geleden vochtbestrijding komen doen. Bij het bezoek van Tom - de technische werfleider bleek dat er een aantal zaken vergeten waren toe te voegen door de verkoper, deze hebben ze allemaal op eigen kost nog gedaan. Uiteindelijke indruk: capabele mannen, correct & goed werk geleverd - echt een plezier en een aanrader om mee samen te werken.
Goossens Jonas, 2012-02-29
Wij waren teneinde raad met onze vocht en isolatie-problemen, tot we bij DT-Fix terechtkwamen.

Eindelijk vakbekwame mensen die onze problemen oplosten en zeker in de toekomst nog zullen oplossen.
Uiterst beleefd en proper personeel,onder kundige leiding.
Tetsch Dimitri, 2012-02-15
Alle afspraken en data werden gerespecteerd. De werken werden snel en correct uitgevoerd. Heel professioneel! Wij zijn tevreden.
De Ryck Frank, 2012-01-19
Knap werk ! Het huis werd netjes achtergelaten. Eén opmerking, de afwerking aan de kachel is minder goed, het pleisterwerk ik niet mooi effen.
Withoeck Marie-christine, 2011-12-15
We waren best tevreden, goed contact vooraf, daarna propere werkers, vriendelijk, zelfs humor.. Wij hopen dat ons vochtprobleem definitief van de baan is, en houden dit dus nog een tijd in petto. Ben en Berthe Coignau
Coignau Ben, 2011-11-24
Wij waren zeer tevreden,vriendelijk en zeer behulpzaam en luisterend voor de gestelde vragen en de raad die ze ons gaven,heel proper en heel goed hun werk gedaan,ze mogen er allebei zijn.
De Cocker Luc, 2011-11-13
Correct en proper werk.

Stad Aarschot
Vandenhoudt Christine , 2011-09-12
De mannen hebben goed werk geleverd (vocht bestrijding + bepleisteren) wat niet zo gemakkelijk was door de leidingen die op de muur aanwezig zijn, toch netjes gedaan. Het terrug opvoegen van de boorgaatjes langs buiten zijn niet meer te zien perfect gedaan waarvoor dank aan de ijverrige werkmannen die ook s\'morgens stipt optijd waren. 4K vond het wel erg dat de jongens na hun werk de eerste dag nog autopech hadden waardoor ze pas laat terrug thuis waren. Nogmaals bedankt jongens (Mr. gijbels &de andere ken ik niet bij naam) Groetjes Fam Lucas-Gijbels
Lucas-gybels , 2011-08-14
Dikke pluim voor klantvriendelijke werfleider Tom en vakkundige uitvoerders, die de vochtwering netjes hebben afgewerkt! Ik ben tevreden, zodanig dat ik nu ook muurisolatie zal laten uitvoeren. Mvg
Rita V.C., 2011-06-30
Ik ben zeer tevreden over de globale aanpak van dt fix aangaande mijn vochtproblemen. De afspraken werden korrekt nageleefd en de werken prima uitgevoerd.
minnaert, 2011-06-10
Prima gewerkt.Vriendelijk en goede informatie gekregen.Ik zal zeker verder vertellen over de goede service die ik heb gekregen.Proficiat aan iedereen.Groetjes
Rathe Pascale, 2011-05-29
Zeer tevreden over het geleverde werk. De twee kerels die de werken bij ons hebben uitgevoerd (vochtbestrijding) leverden prima werk en waren zeer sympathiek.
Rudi De Roeck, 2011-05-26
Dankwoordje! Sinds geruime tijd hadden wij een vochtprobleem in onze woning. In maart namen wij contact op met DTFIX voor een diagnose. Nog diezelfde maand kwam een deskundige langs. Hij stelde onmiddellijk vast dat het niet om opstijgend vocht ging maar wel om een lek en raadde ons aan om via onze verzekeringsagent het probleem verder aan te pakken. Dankzij zijn goede raad is ons probleem opgelost geraakt. Bedankt Fam. Bogaerts
Bogaerts-Smets, 2011-04-14
superefficient, snel en degelijk, top !
Jos Willems, 2010-11-28
Ik heb mijn muren laten injecteren tegen opkomend grondvocht, was zeer tevreden van de 2 vaklui die de werken probleemloos en proper hebben uitgevoerd, alsook van de firma DT-FIX. Planning en uitvoering zijn perfect verlopen zoals afgesproken! Bedankt!
De Vos Rik, 2010-06-08
DTFix heeft in de kruipkelder een waterpomp en een ventilator geplaatst. Uitvoering en planning verliepen zoals vlekkeloos.

Nu, enkele maanden later, is de kruipkelder voor het eerst in jàààren kurkdroog en reukvrij. Ik had dit véél eerder moeten laten doen, ipv. jarenlang amateurs te komen laten prullen...
Marc Daenen, 2010-01-31

Zeer goede afwerking van de uigevoerde interventies. Job was vroeger vervolledigt dan gepland.
Indien nodig :) neem ik zeker opnieuw contact met jullie firma op. Nogmaals bedankt!

 

Edit DT-Fix: Behandeling tegen opstijgend vocht met RDS 70

Laurier Philippe, 2009-09-27
Zopas EPDM dichting van plat dak + plaatsing repla-membraan en injecties tegen opstijgend vocht.

Eerste indruk van stielkennis, afwerking, informatieverstrekking en vriendelijkheid van personeel valt meer dan mee.

Nu nog een winter afwachten of deze efficiën- tie een blijvend karakter heeft. Scherp mijn pen nog wel even na de winter.

Alvast bedankt.
Johan Van De Walle , 2009-08-12
Zeer tevreden, zowel over eerste contact en opmaken offerte als over de uitvoering van de werken.Later zal moeten blijken hoe efficient de behandeling tegen opstijgend vocht zal zijn maar ik heb er alle vertrouwen in.
Danny Braet, 2009-04-07

Zeer tevreden over de informatie alsook de uitvoering van de werken!
(Behandeling tegen opstijgend vocht met RDS70)

Bart Verbeeck, 2009-02-26
U bent naar mij in november gekomen toen ik op verlof was om mijn muren tegen de vocht te beschermen, dat wil zeggen: injectie + plafonage + cuvelage doen .Wanneer ik teruggekomen ben, heb ik alles goed gedaan gevonden en was blij met uw werk.
Delbrassine, 2009-01-13

De vochtproblemen in onze bijkeuken werden op een prima manier opgelost door All aqua. De werken werden stipt en volgens afspraak uitgevoerd. Steeds werd het afval opgeruimd zodat de overlast tot een minimum werd herleid.
Zeer professioneel en vriendelijk personeel.

Eric De Vleminck, 2008-12-09

Ik ben zeer tevreden over de uitgevoerde werken. Altijd mooi op tijd op de afgesproken dagen en uren. Werken professioneel uitgevoerd. Chapeau en dank. Wim
Vloerdrainage/kelder

Beatse Wim, 2008-12-04
Ik had in de binnenmuur tussen hal en keuken last van vocht en schimmelplekken net boven de plint. Na opzoekingen op het internet dacht ik te maken te hebben met opstijgend vocht. Daarop heb ik DT-Fix gecontacteerd en deze is binnen enkele dagen thuis langs geweest. Men zei me dat de oorzaak van dit probleem geen opstijgend vocht was maar wel een lek in een aan of afvoerleiding. Na herstelling van een lek in de keuken en opmeten van het vocht in de betreffende muur door een lekkage firma zijn we er zeker van dat het een lek was en niet opstijgend vocht. DT-Fix heeft me zeer goed advies gegeven zonder er zelf iets aan te verdienen en ligt aan de basis van de oplossing van het probleem. Mocht ik nog een vochtprobleem krijgen in de loop der jaren zijn zij de eerste die ik contacteer.
Ben Goyens, 2008-11-24
We zaten met een vochtweringsprobleem in de kelder. All aqua support heeft moeite gedaan om snel een diagnose te komen stellen. In ons geval volstond het om een ontvochtingstoestel te plaatsen. Het heeft wel eventjes geduurd (1 maand)vooraleer ik daarna gecontacteerd werd om de werken in te plannen, maar dit is dan ook het enige minpunt. De dag nadat ik gecontacteerd werd, is men langsgeweest om de plaatsing uit te voeren. Ik vond het heel positief dat de werken volledig van A tot Z door een vakbekwame medewerker werden gedaan, zodat ik bijvoorbeeld geen tweede aannemer diende te contacteren om het schrijnwerk te laten doen. Werken werden snel en goed uitgevoerd. Zolang mijn kelder nu droog blijft, ben ik een heel tevreden klant!
Janpieter Masselus, 2008-10-29

Door onze keldermuren kwam grondwater binnen telkens als het enige tijd geregend had. Hierdoor was onze kelder voor ruim een half jaar constant vochtig. Men heeft nu een binnendrainage met twee pompen aangelegd, zodat het binnenkomend water direct wordt afgevoerd.
De afgelopen week heeft het veel geregend, en het blijft droog in de kelder. Volledige evaluatie durven we pas na de komende winter te geven.
De werken zijn zeer goed uitgevoerd, contact met de firma was steeds correct, en de werklui waren stipt en vriendelijk. Na afloop werd alle afval vakkundig afgevoerd.

Ponthier-Oosterbosch, 2008-10-08
Betreft het bewerken en afwerken van bestaande vochtige muren, het injecteren van de muren en plaatsen van Repla membraam. Deze werken zijn perfect en snel verlopen, zeer vakkundige mensen. Het contact met de mensen van All Aqua was ook zeer uitstekend. Zeer goeie service. Bedankt All Aqua Support
Pamel, Roosdaal
Berlize Bart, 2008-09-26

Aangaande het bewerken en afwerken van bestaande muren die vocht optrokken.
Injecteren van de muren met RDS70 product + het plaatsen van het REPLA membraan is vlekkeloos verlopen. Ook het opnieuw bepleisteren van de muren is met perfectie uitgevoerd. Prima werk geleverd door de firma, stipte planning en uitvoering van de werken, ook stuk voor stuk prima arbeiders en afwerkers. Zelfs de opkuis was voorbeeldig. Ik zou direct opnieuw willen werken met deze vakmensen! Een firma om U tegen te zeggen.

De Mot Andre, 2008-07-27
De geplande werken werden stipt en volledig volgens afspraak uitgevoerd. Het uitvoerend personeel was zeer correct en voorkomend.

Ook de opkuis na de werken(afkappen & opnieuw bepleisteren van ca. 18 m2) was voorbeeldig.

Zeker een aanrader.
Philip Rosiers, 2008-07-18