Separator

GRATIS DIAGNOSE >>

DOE DE VOCHTTEST »

Bel Gratis : 0800 90012

SCHIMMEL- EN CONDENSBESTRIJDING

Koudebruggen in uw woning en condensvocht  zorgen voor structurele vochtproblemen en schimmel. Wanneer schimmels, huisstofmijt en zilvervisjes aanwezig zijn op vochtige muren, wordt er een allergeen verspreid dat leidt tot klachten van allergieën, astma en chronische aandoeningen aan de luchtwegen.

Waterproof gaat op zoek naar de echte oorzaak van de schimmel in huis en condens, en garandeert structurele en duurzame oplossingen. Contacteer ons en we zorgen voor een vrijblijvende analyse.

Schimmel in huis

Schimmels in uw huis vormen zich door een te hoog vochtgehalte en gebrekkige verluchting.

Slecht voor gezondheid

Schimmels in huis zijn gevaarlijk voor uw gezondheid. Ze veroorzaken namelijk allergieën en infecties. Maar ze kunnen zelfs leiden tot maag- en darmziekten, migraine en eczeem. Schimmelsporen vormen soms gifstoffen die kankerverwekkend zijn. Een correcte, duurzame oplossing is dus zeer belangrijk voor uw gezondheid en die van uw familie.

Schimmel verwijderen

Schimmel bestrijden doet u best zo snel mogelijk om de gezondheid van de bewoners niet in gevaar te brengen. Het verwijderen van de schimmels is niet zo moeilijk, maar het is belangrijk om de juiste oorzaak van de schimmelvorming te achterhalen.

Schimmelvorming in badkamers is dikwijls te wijten aan een slechte ventilatie. Een gebrekkige afvoer van de vervuilde lucht en aanvoer van verse lucht, zorgt er voor dat condens op uw ramen en muren neerslaat.

In andere ruimtes zoals slaapkamers kunnen er zich ook schimmels vormen op uw muren of uw plafond. Opnieuw is de meest voorkomende oorzaak een slechte ventilatie. Maar ze kunnen ook verschijnen bij lang aanslepende vochtproblemen, zoals opstijgend vocht (onderaan uw muren) vochtige kelders of lekken.

Wilt u een sluitend antwoord en een duurzame oplossing van de schimmelvorming in uw woning? Raadpleeg dan vrijblijvend een schimmelinspecteur met ervaring in schimmelbestrijding ».