Separator

GRATIS DIAGNOSE >>

DOE DE VOCHTTEST »

Bel Gratis : 0800 90012

Vochtproblemen

vocht-slaapkamer

Vochtproblemen in huis?

Vochtproblemen zijn echt geen pretje: vochtplekken, schimmel, loskomend papier en afbladderende verf. Er zijn veel mogelijke oorzaken en enkel een juiste diagnose biedt een duurzame oplossing. Daarvoor raadpleegt u best een expert in vochtbestrijding, zoniet voert u misschien een foute behandeling uit.

Oorzaken van vochtproblemen

Er bestaan veel oorzaken van uw vochtproblemen, maar enkel een correcte diagnose geeft u een gegarandeerde oplossing. Opstijgend vocht is een veel voorkomende oorzaak van vochtproblemen. Vocht trekt op uit de bodem en wordt aangezogen door het poreuze materiaal in uw muur.

Er zijn echter nog veel meer oorzaken van vocht in uw huis. Bekijk de volledige lijst met mogelijke oorzaken van vochtproblemen »

Gevaren van vocht in uw woning

Een vochtige woning is onhygiënisch waarin de bewoners een risico lopen voor hun gezondheid. Mogelijke gevolgen hiervan zijn astmareacties, allergieën en andere negatieve invloeden op de luchtwegen.

Vocht in huis kan ook structurele schade aan uw woning veroorzaken. U raadpleegt daarvoor best een expert in vochtdiagnoses.

Vochtproblemen oplossen

Een vochtprobleem permanent oplossen, start altijd met een correcte diagnose. Enkel op basis daarvan kan men u de juiste oorzaken aanwijzen en een duurzame oplossing voorstellen. Let op voor vochtbestrijdingfirma’s die slechts één oplossing aanbieden en steeds hun oplossing als de enige juiste verkopen.

Waterproof belooft u een eerlijke diagnose en stelt u vrijblijvend een duurzame oplossing voor.

Gratis Diagnose

Vul onderstaand formulier in en u krijgt binnen 48 uren een antwoord van een van onze vochtspecialisten.
  • Dit veld is bedoeld voor validatie en moet ongewijzigd blijven.

*Antwoord binnen 48 uur / +2500 mensen wonen al vochtvrij dankzij Waterproof